علت قطع بیمه تکمیلی بازنشستگان اعلام شد تهران تا آخر هفته تعطیل شد سیگنال، تلگرام و واتساپ هک شد چرا آموزش و پروش در برابر تعطیلی مدارس مقاومت می‌کند؟ «بلک‌فرایدی»؛ روزی برای خرید یا دام کلاهبرداران؟ مهار آتش الیت/ هیچ شعله آتشی دیگر از جنگل‌های الیت زبانه نمی‌کشد سردار رادان: روحیه ایثار و شهادت ستون فقرات امنیت ملی ایران است پیکرهای مطهر 100 شهید گمنام در تهران تشییع شد نئاندرتال‌ها به خدا اعتقاد داشتند؟ کنترل نسبی آتش‌سوزی در جنگل‌های حفاظت‌شده «الیت» ابطال آنی معاینه فنی خودرو‌های فاقد صلاحیت در معابر تهران معاون وزیر بهداشت: ۸۰ درصد جانباختگان سوانح رانندگی کمتر از ۵۰ سال دارند نظر آموزش و پرورش پیرامون تعطیلی مدارس در هوای آلوده فرماندار کردکوی: ۳۰۰۰ متر از جنگل‌های درازنو درگیر آتش است / درخواست بالگرد دادیم هوای تهران در مرز هشدار بنفش/ شهر ری با شاخص ۲۸۱ آلوده‌ترین نقطه مهار آتش الیت با ۱۱۵ عملیات بالگرد‌ها و ۱۳ پرواز ایلیوشین

جدال میان شهرداری و شورای شهر ادامه دارد

مرتضی الویری علت اجرا نشدن مصوبات شورای شهر را ناشی از بی توجهی شهرداری و نه فقدان منابع مالی اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۲ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 17
کد خبر: ۲۲۵۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ پنجمین دوره‌ی شورای شهر تهران کم حاشیه به خود ندیده است. در آخرین مورد، تیر ماه بود که اختلاف میان اعضای شورای شهر تهران و شهردار به اوج خود رسیده بود و شماری از اعضای شورا حناچی را تهدید به سؤال و برکناری نمودند.

 

اکنون نیز گویی این اختلاف ها فروکش نکرده است و مرتضی الویری روز سه شنبه در یکصد و شصت و پنجمین جلسه شورا اظهار داشت: متاسفانه شورای شهر مصوباتی دارد که نه به دلیل محدودیت اعتباری بلکه به دلیل بی توجهی شهرداری، اجرا نمی شود.

 

وی افزود: به طور مشخص بند ۸ ماده ۱۲ قانون برنامه سوم که در آن شورا تصویب کرد که تدوین ضوابط تشکیلاتی شامل دامنه شمول و اطلاعات ساختاری و ضوابط ایجاد واحد های سازمانی در مناطق، نواحی و سازمان ها و شرکت های وابسته به شهرداری و ارائه به شورا جهت تصویب در سه ماهه اول سال اول برنامه تعیین شد.


الویری با اشاره به اینکه امسال سال اول برنامه است، گفت: هنوز بعد از گذشت ۶ ماه در این خصوص اقدامی انجام نشده است.
رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورا ادامه داد: به شهرداری تذکر داده می شود در این خصوص اقدامات لازم را انجام دهد.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار